Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο: «Ο στόχος μας είναι η Ελλάδα να τα διεκδικεί όλα»

Newsroom
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο: «Ο στόχος μας είναι η Ελλάδα να τα διεκδικεί όλα»

bet365

H Αλεξία Καμμένου οδήγησε την εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Σπλιτ με την ομοσπονδιακή τεχνικό να δηλώνει «Ο στόχος μας είναι η Ελλάδα να τα διεκδικεί όλα».

Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών επιστρέφει σε τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για 4η φορά στην ιστορία της, αυτή τη φορά κάτω από τις τεχνικές οδηγίες της Αλεξίας Καμμένου.

Μια εθνική ομάδα με μέσο όρο ηλικίας κάτι παραπάνω από τα 21 χρόνια, που στο Σπλιτ πέτυχε δύο μεγάλες νίκες, στην πρεμιέρα με την Ουγγαρία και κυρίως στον ημιτελικό με την Ιταλία.

Η ομοσπονδιακή τεχνικός δήλωσε μετά την πρόκριση στον τελικό: «Κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένες από την αρχή μέχρι το τέλος, κυρίως στην άμυνά μας. Στην επίθεση έχουμε ταλέντο, αποδείξαμε πως δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Όμως πρέπει να συγκεντρωθούμε, γιατί έχουμε μπροστά μας έναν μεγάλο τελικό, που μας δίνει τη δυνατότητα να παίξουμε απέναντι στη κορυφαία ομάδα της Ευρώπης την τελευταία δεκαετία. Πρέπει να συνεχίσουμε με μια εξαιρετική εμφάνιση.

Από την αρχή μπήκαμε να νικήσουμε, αυτό θέλω να βλέπω στα παιδιά, αυτό είναι που έχει αλλάξει την ομάδα, και έτσι θέλω να συνεχίσουμε για τον μεγάλο μας στόχο, που όλοι ξέρουμε ποιος είναι. Άμεσα όμως να συγκεντρωθούμε, και να είμαστε έτοιμοι για τον μεγάλο τελικό.

Αυτή η ομάδα έχει πολύ ταλέντο, έχει όλο το μέλλον μπροστά της, αρκεί να κάνουν τέτοιες νίκες, να πιστεύουν στον εαυτό τους, και όλα θα πάνε κατ’ ευχή. Θα παίξουμε με ενθουσιασμό, χωρίς άγχος, ο τελικός είναι πρόκληση, και θα σταθούμε όπως πρέπει. Ο στόχος μας είναι η Ελλάδα να τα διεκδικεί όλα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ Τελευταία Νέα