Καμμένου: «Λάθη στις επιλογές και εύκολα γκολ στη κόντρα, που είναι ανεπίτρεπτο»

Κώστας Ευθυμιάδης
Καμένου Πιρπιρής και Ασημάκη

bet365

Οι δηλώσεις της Αλεξίας Καμμένου μετά το τέλος του αγώνα με την Ολλανδία.

Η Αλεξία Καμμένου στις δηλώσεις της μετά το τέλος του ματς κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ολλανδία, δήλωσε:

«Είχαμε λάθος επιλογές στην επίθεση και φάγαμε γκολ στη κόντρα. Κάτι που ξέραμε ότι μπορεί να συμβεί. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό. Σε κρίσιμο παιχνίδι αν γίνονται αυτά, είναι ανεπίτρεπτο. Είχαμε βεβιασμένες επιλογές και δώσαμε εύκολα γκολ στη κόντρα. Προχωράμε γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη. Πρέπει να διορθώσουμε την άμυνα. Θέλει προσοχή μεγάλη»

Συνεχίζοντας, η ομοσπονδιακή τεχνικός είπε: «Δεχτήκαμε εύκολα γκολ από λάθη στην επίθεση. Η Ολλανδία είναι γρήγορη ομάδα. Οταν της δίνεις τέτοιες ευκαιρίες, είναι δύσκολο να πλησιάσεις. Ο προημιτελικός θα είναι δύσκολος. Εχουμε μια μέρα να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε. Να δείξουμε με αποτελέσματα που στοχεύουμε πραγματικά. Δε σημαίνει τίποτα η ήττα. Ευτυχώς έγινε τώρα»

Ασημάκη: «Σε κάποια σημεία ίσως φοβηθήκαμε»

Από την πλευρά της η Αλεξάνδρα Ασημάκη σχολίασε: «Κακά τα ψέματα, παίζαμε με το μεγάλο φαβορί και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σπίτι της. Θεωρώ όμως ότι δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι. Σήμερα δεν υπήρχε λόγος να αγχωθούμε. Επρεπε να παίξουμε πιο ελεύθερα. Σε κάποια σημεία ίσως υπήρχε φόβος. Μας έβγαλαν κόντρα φάσεις από λάθη δικά μας, που δεν συγχωρούνται από τέτοια ομάδα. Παρ’ ‘ολα αυτά, έχουμε ρεπό αύριο και χρόνο να δούμε τα λάθη μας. Τώρα αρχίζει η διοργάνωση. Σημαντικό το ότι κερδίσαμε την Ουγγαρια. Αλλά πρέπει να δούμε το ότι δεχτήκαμε αρκετά γκολ. Εχουμε το ταλέντο να σκοράρουμε και πολλά, αλλά τα ματς κερδίζονται από την άμυνα»

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ Τελευταία Νέα