Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο: Με τον τίτλο του φαβορί, η Εθνική ανδρών κόντρα στην Ολλανδία για την πρόκριση στους «8»

Κώστας Ευθυμιάδης
Η εθνική ομάδα πόλο ανδρών

bet365

Στις 18:00 η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών αντιμετωπίζει την Ολλανδία για μια θέση στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού στην Κροατία.

Ως ξεκάθαρο φαβορί πάει η Εθνική ομάδα πόλο σήμερα (11/1, 18:00, ΕΡΤ) στο παιχνίδι με την Ολλανδία, για τα χιαστί του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Ζάγκρεμπ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μετά το 10-5 της λειψής Ουγγαρίας επί της Ιταλίας, αναγκάζεται να παίξει ένα παιχνίδι επιπλέον, καθώς κατετάγη τρίτη σε ισοβαθμία στον όμιλο, ωστόσο, το παιχνίδι με τους Ολλανδούς αναμένεται να είναι εύκολο.

Σε περίπτωση πρόκρισης, θα πέσουμε πάνω στην διοργανώτρια Κροατία, με την οποία έχουμε… χρωστούμενα από την προηγούμενη διοργάνωση που είχε γίνει πάλι στην έδρα της. Τότε, στη φάση των ομίλων αναδειχθήκαμε ισόπαλοι 5-5, με τους διαιτητές να ακυρώνουν ξεκάθαρο γκολ του Βλαχόπουλου, για να στείλουν την ελληνική ομάδα πάνω στην Ισπανία και να αποκλειστεί από τη συνέχεια.

Η Κροατία παραμένει παγκόσμια δύναμη, αλλά κόντρα στους παίκτες του Θ. Βλάχου, δεν θα έχουν τον τίτλο του φαβορί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ Τελευταία Νέα