Καμμένου: «Παλέψαμε σαν Ελληνίδες, με αξιώνει ο Θεός να πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες» (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Kammenou

bet365

Η Ομοσπονδιακή τεχνικός της Εθνικής, Αλεξία Καμμένου, δεν συγκράτησε τη συγκίνηση της στις δηλώσεις της μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο.

Τεράσια επιτυχία για την Εθνική πόλο γυναικών. Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου υπέταξε την Ιταλία με 7-6 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό του Αϊντχόφεν και επέστρεψε σε Ολυμπιακούς Αγώνες έπειτα από 16 χρόνια. Η Ομοσπονδιακή τεχνικός στις δηλώσεις της μετά τη σπουδαία πρόκριση δε συγκράτησε τη συγκίνηση της και τόνισε πως οι παίκτριες είναι οι πρωταγωνίστριες.

Οι δηλώσεις της Αλεξίας Καμμένου:

«Είναι μια ιστορική στιγμή. Παλέψαμε σαν Ελληνίδες, δώσαμε την ψυχή μας. Ξορκίζουμε 16 χρόνια. Μεγάλη υπόθεση αυτή, μεγάλη ευθύνη, που σηκώσαμε όλοι όσοι πιστέψαμε σε αυτό. Οι προπονητές κι οι παράγοντες είναι για να αμφισβητούνται, αλλά όταν αυτό γίνεται με αθλήτριες κι έρχεται τέτοια απάντηση, είναι όλη για πάρτη τους. Αυτή η ομάδα θα κάνει σπουδαία πράγματα, γιατί έφυγε όλο αυτό από πάνω τους. Πρωταγωνίστριες είναι οι παίκτριες. Είναι αυτά που έχω μέσα από την ψυχή μου. Για μένα οι αθλήτριες είναι πάρα πολύ σημαντικό πράγμα, είναι η ζωή μου όλη. Να πω κάτι προσωπικό επί τη ευκαιρία. Είχα την τιμή να είμαι από τη σύσταση της Εθνικής Γυναικών και με αξιώνει ο Θεός να πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ Τελευταία Νέα