Γλυφάδα - Νανσί 18-7: Πρεμιέρα στα προκριματικά του Euro Cup με κυρίαρχη εμφάνιση

Newsroom
glyfada_vs_nansi

bet365

Με το... δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα προημιτελικά του Euro Cup η Γλυφάδα, η οποία επικράτησε με το ευρύ 18-7 της Νανσί στην πρεμιέρα των αγωνιστικών του Α' ομίλου.

Καταιγιστική ήταν η Γλυφάδα στο πρώτο ματς για τα προκριματικά του Euro Cup και κόντρα στην Νανσί πήρε τη νίκη με σχετική ευκολία (18-7), κάνοντας μια ιδανική αρχή.

Εύκολο έργο είχε στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας η ομώνυμη ομάδα των γυναικών, η οποία φιλοξενεί τον Α' όμιλο των προκριματικών αγώνων του Euro Cup. Η γαλλική Νανσί δεν αποτέλεσε ικανό... εμπόδιο για την ελληνική ομάδα, η οποία από τις πρώτες περιόδους του αγώνα είχε «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη.

Αγωνιστική, οι γηπεδούχες δεν απειλήθηκαν σε καμία στιγμή του ματς και πήραν διαφορά double score (8-4) στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο τρίτο οκτάλεπτο έπαιξαν άρτια άμυνα και με επιμέρους 5-0 διεύρυναν τη διαφορά στο σκορ (13-4), ρίχνοντας τίτλους τέλους στην υπόθεση νίκη.

Η τέταρτη περίοδος ήταν διαδικαστική με την ομάδα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου να κάνει διαχείριση του προβαδίσματός της και εν τέλει να φτάνει σε διψήφια διαφορά για το τελικό 18-7.

 

Επόμενος αγώνας για την Γλυφάδα είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή το απόγευμα (25/10, 18:00) κόντρα στην Κερουλέτι.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 4-2, 5-0, 5-3

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα

@Photo credits: INTIME, ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LEN EURO CUP Τελευταία Νέα