Κερουλέτι - Πανιώνιος 17-14 (14-14 κ.δ): Τα πέναλτι... πρόδωσαν τις «κυανέρυθρες» την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro Cup

Newsroom
keruleti_vs_panionios

bet365

Η πρεμιέρα του Πανιώνιου στα προκριματικά του Euro Cup γυναικών δεν συνδυάστηκε με μία νίκη, γνωρίζοντας την ήττα από την Κερουλέτι στη διαδικασία των πέναλτι με 17-13 (14-14 κ.δ).

Παρά την υπερπροσπάθεια του Πανιώνιου στο τελευταίο οκτάλεπτο, η μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Κερουλέτι δεν ήρθε στην στην κανονική διάρκεια (14-14) με την ελληνική ομάδα να γνωρίζει την ήττα στα πέναλτι με σκορ 17-14.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι πολύ καλές στο επιθετικό κομμάτι και όχι τόσο στο αμυντικό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπουν τέσσερα γκολ για κάθε μία ομάδα και το πρώτο οκτάλεπτο να λήξει ισόπαλο με το... γεμάτο 4-4.

Η ομάδα που βελτίωσε την άμυνά της ήταν η Κερουλέτι, η οποία στο δεύτερο οκτάλεπτο περιόρισε κάπως την επίθεση του Πανιωνίου ούσα πιο αποτελεσματική επιθετικά σε σχέση με την αρχή του ματς. Αυτό έδωσε... αέρα δύο τερμάτων στις Μαγυάρες, οι οποίες στο ημίχρονο προηγούνταν με 9-7.

Την απόσταση των δύο τερμάτων υπερασπίστηκε με τον καλύτερο βαθμό η τυπικά γηπεδούχος Κερουλέτι και το τελευταίο οκτάλεπτο ξεκίνησε με τον Πανιώνιο να είναι με την πλάτη στον τοίχο (12-10).

 

Σε εκείνο το σημείο η ομάδα του Αναστάσιου Παπαναστασίου πραγματοποίησε εκπληκτικό επιθετικό ντεμαράζ και με επιμέρους 4-2 κατάφερε να φέρει το σκορ στα ίσα (14-14).

Η υπόθεση νίκη οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου ο Πανιώνιος ήταν πολύ άστοχος με τις παίκτριές του ν' αστοχούν σε τρεις εκτελέσεις. Από την άλλη, η Κερουλέτι ήταν άρτια σε ισάριθμες εκτελέσεις, διαμορφώνοντας το τελικό 17-14.

Ο επόμενος αγώνας για τον Πανιώνιο είναι προγραμματισμένος το απόγευμα της Παρασκευής (25/10, 20:00) κόντρα στην Έγκερ.

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 5-3, 3-3, 2-4 / Πέναλτι 3-0

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα

@Photo credits: INTIME, ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LEN EURO CUP Τελευταία Νέα