Γλυφάδα: Δεύτερη νίκη στον προκριματικό όμιλο του Euro Cup

Newsroom
Δεύτερη νίκη η Γλυφάδα στον προκριματικό όμιλο του Euro Cup

bet365

Η Γλυφάδα νικώντας την ουγγρική Κερουλέτι με 14-5 έκανε το δύο στα δύο στον προκριματικό όμιλο του Euro Cup, που διοργανώνει στο κολυμβητήριο «Αντ. Δημητρόπουλος».

Η Γλυφάδα δεν είχε προβλήματα απέναντι στην ουγγρική Κερουλέτι, επικρατώντας με 14-5 σε παιχνίδι του Α' προκριματικού ομίλου του Euro Cup, που φιλοξενεί στο κολυμβητήριο «Αντ. Δημητρόπουλος».

Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε 3-0 στο 5ο λεπτό, ξέφυγε με 7-2 στο 2ο οκτάλεπτο και 10-3 στο 3ο, για να έρθει με άνεση το τελικό 14-5.

Ο ΑΝΟΓ πέτυχε με άνεση τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια και με δεδομένο πως από τον όμιλο των πέντε ομάδων, οι τρεις προκρίνονται στην προημιτελικά φάση, ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την παρουσία της. Το Σάββατο (26/10, 18:00) η Γλυφάδα θα παίξει με την επίσης ουγγρική Εγκερ.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-1, 3-1, 4-1

 

Γλυφάδα (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Ουίλιαμς, Νίνου 1, Μουστακαρία, Λούδη 1, Γρηγοροπούλου 2, Καλαϊτζή, Γκίλλα 1, Τέρνερ 6, Κανελλοπούλου 1, Τζωρτζακάκη 2, Λασκαρίδου, Σαλταμανίκα, Τσιάρα.

Κερουλέτι (Ντένες Λούκας): Τόροκ 3, Ράσκι 1, Κις 1.

@Photo credits: INTIME, Ισμήνη Βλασσοπούλου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LEN EURO CUP Τελευταία Νέα