Euro Cup: Πανηγύρισε την πρώτη νίκη στα προκριματικά ο Πανιώνιος

Newsroom
panionios_nansy

bet365

Την πρώτη του νίκη στα προκριματικά του LEN Euro Cup γυναικών πανηγύρισε ο Πανιώνιος με το 15-8 επί της γαλλικής Νανσί, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου.

Έχοντας γνωρίσει δύο ήττες στις λεπτομέρειες από την Κερουλέτι και την Έγκερ, ο Πανιώνιος πήρε την πρώτη του νίκη στα προκριματικά του Euro Cup επί της γαλλικής Νανσί με σκορ 15-8, φτάνοντας στους τέσσερις βαθμούς στον Α' Όμιλο.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις επιθέσεις των δύο ομάδων να έχουν τον πρώτο λόγο και να χαρίζουν το πιο παραγωγικό οκτάλεπτο στο ματς. Ο Πανιώνιος βρήκε το προβάδισμα με δύο τέρματα (5-3), το οποίο με εξαιρετική άμυνα στο δεύτερο και το τρίτο οκτάλεπτο κατάφερε να το διευρύνει στα οκτώ τέρματα (12-4).

Στην τελευταία περίοδο, οι «κυανέρυθρες» είχαν την άνεση του +8, με αποτέλεσμα να πέφτει ο ρυθμός τους και η γαλλική ομάδα να επικρατεί στο επιμέρους σκορ (3-4), μειώνοντας κατά ένα τέρμα τη διαφορά. Το 15-8 ήταν το τελικό σκορ.

Επόμενος και τελευταίος αγώνας για τον Πανιώνιος είναι προγραμματισμένος για το πρωί της Κυριακής (27/10, 12:00) κόντρα στην Γλυφάδα.

 

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 4-1, 3-0, 3-4

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα

@Photo credits: INTIME, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LEN EURO CUP Τελευταία Νέα