Σκουμπάκης: «Από τις καλύτερες ημέρες της ζωής μου» (vid)

Σκουμπάκης: «Από τις καλύτερες ημέρες της ζωής μου» (vid)

bet365

Ο Δημήτρης Σκουμπάκης έκανε λόγο για μία από τις καλύτερες ημέρες της ζωής του και έδωσε υπόσχεση για το χρυσό στο Παρίσι.

Ο Δημήτρης Σκουμπάκης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την εθνική ομάδα στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων με την Σερβία.

Η ήττα στο τέλος άφησε γλυκόπικρη γεύση, αλλά το αργυρό μετάλλιο είναι η σημαντικότερη διάκριση στην καριέρα των διεθνών πολιστών.

«Είναι από τις καλύτερες ημέρες στη ζωή μου. Δείξαμε ποιοι είμαστε. Μακάρι να κάναμε χαρούμενη σήμερα την Ελλάδα, αλλά θα ήταν λίγο παραπάνω χαρούμενη αν ακουγόταν ο εθνικός ύμνος. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε το χρυσό στο Παρίσι. Αυτό το μετάλλιο να είναι μόνο η αρχή» ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Δερβίσης: «Μοναδική στιγμή»

Δίπλα από τον Σκουμπάκη ήταν και ο Γιώργος Δερβίσης, εκ των κορυφαίων αμυντικών του προολυμπιακού τουρνουά.

«Είναι μοναδική στιγμή για μας. Η άμυνα μας έφερε στο βάθρο και ειδικά ο βράχος Ζερδεβάς στο τέρμα. Είχαμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας το μετάλλιο, το είχαμε ονειρευτεί. Αλλά δεν περιμέναμε ότι θα φτάναμε αήττητοι στον τελικό» ανέφερε.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα