Πόλο: Οι ΗΠΑ εξασφάλισαν θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Κώστας Ευθυμιάδης
Οι παίκτριες των ΗΠΑ πανηγυρίζουν

bet365

Η γυναικεία ομάδα πόλο των ΗΠΑ κέρδισε τον Καναδά με 20-11 στον τελικό των Παναμερικανικών Αγώνων και έγινε η έκτη ομάδα που έκλεισε θέση στο Παρίσι.

Το… αναμενόμενο έγινε πράξη και οι ΗΠΑ θα πάνε στο Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στον τελικό των Παναμερικανικών Αγώνων κέρδισαν με 20-11 τον Καναδά και εξασφάλισαν έτσι το εισιτήριο για το Παρίσι, ως κορυφαία ομάδα της ηπείρου.

Πλέον μένουν τέσσερα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, από τα οποία το ένα θα πάει στην καλύτερη αφρικανική ομάδα που θα προκύψει από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Ντόχα. Αλλα δύο εισιτήρια θα δοθούν από την ίδια διοργάνωση, ενώ ένα είναι να δοθεί από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το οποίο ωστόσο αναβλήθηκε λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ και προς το παρόν παραμένει άγνωστο το τι θα συμβεί με αυτό.

Στο Παρίσι, εκτός των ΗΠΑ και της διοργανώτριας Γαλλίας, έχουν εξασφαλίσει θέση η Κίνα, η Αυστραλία, η Ισπανία και η Ολλανδία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα