Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Ρουμανία - Ελλάδα 7-14: Πρεμιέρα με... περίπατο για τη «γαλανόλευκη»

ellada_polo

bet365

Πρεμιέρα με το... δεξί πραγματοποίησε η Εθνική ανδρών στο πόλο, επικρατώντας της Ρουμανίας με σκορ 14-7 στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής στην φάση των ομίλων για το Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η νίκη για την Εθνική ανδρών στη πρώτη αγωνιστική κόντρα στην Ρουμανία έμοιαζε εύκολο έργο. Αυτό επιβεβαίωσε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην πρεμιέρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και με σκορ 14-7.

Αγωνιστικά η αναμέτρηση δεν χρίζει τεράστιας ανάλυσης, καθώς η ελληνική ομάδα είχε τον πρώτο λόγο στο ματς σε όλη τη διάρκεια. Από την πρώτη περίοδο, το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου μπήκε με το πόδι στο γκάζι και πήρε προβάδισμα ασφάλειας στα μέσα της δεύτερης περιόδου (4-9). Σε αυτό βοήθησε η αποτελεσματικότητα των Ελλήνων παικτών, η οποία από την περιφέρεια ήταν πολύ καλή πετυχαίνοντας αρκετά γκολ.

Το δεύτερο μέρος του αγώνα δεν ήταν τόσο γεμάτο, όσο το πρώτο καθώς η υπόθεση νίκη είχε τελειώσει με την Ρουμανία να μην μπορεί να βάλει δύσκολα στην Ελλάδα. Η «γαλανόλευκη» διεύρυνε το προβάδισμα της, με το 14-7 να είναι το τελικό σκορ στο ματς και να δίνει το... τρίποντο στην Εθνική.

Αυτή η νίκη φέρνει την Εθνική σε ισοβαθμία με τις Κροατία και Ιταλία, οι οποίες πήραν νίκες κόντρα σε Μαυροβούνιο και ΗΠΑ. Από τον όμιλο θα περάσουν οι τέσσερις καλύτερες ομάδες του ομίλου. Επόμενη αγωνιστική για την Ελλάδα κόντρα στο Μαυροβούνιο, στις 30 Ιουλίου 20:30 ώρα Ελλάδας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα