Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Παράσταση» Ντι Φούλβιο και τεράστια νίκη της Ιταλίας

Δημήτρης Μύτικας
di_fulvio_-_italy

bet365

Η Ιταλία πήρε τεράστια νίκη κόντρα στην Κροατία με σκορ 14-11 και ανέβηκε πρώτη του ομίλου, όπου βρίσκεται και η Εθνική Ελλάδας.

Με τον Ντι Φούλβιο να δηλώνει βροντερό παρών στα κρίσιμα σημεία, η Ιταλία πήρε τη νίκη επί της Κροατίας με σκορ 14-11, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση του ομίλου των Ολυμπιακών Αγώνων στον Παρίσι.

Οι Κροάτες, αν και δέχθηκαν πρώτοι γκολ, ξεκίνησαν καλύτερα στο ματς βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση, περιορίζοντας παράλληλα τους Ιταλούς. Βέβαια, το σκορ παρά τον κακό ρυθμό των Ιταλών δεν... άνοιξε για τους Κροάτες.

Στα μέσα της δεύτερης περιόδου, ο Ντι Φούλβιο ανέλαβε δράση και με ένα γκολ από τα έξι μέτρα έδωσε το... σύνθημα για την ανατροπή των τυπικά φιλοξενούμενων. Στο παιχνίδι ήρθαν ισορροπίες (6-6) για ν' ακολουθεί μία καταιγιστική τρίτη περίοδος για τους Ιταλούς, οι οποίοι έφτασαν τη διαφορά τους στα τρία τέρματα (9-12).

Η διαφορά αυτή διατηρήθηκε από την ομάδα του Καμπάνια με το σκορ στο τέλος να διαμορφώνεται σε 14-11. Με αυτή τη νίκη η Ιταλία ντουμπλάρει τα... τρίποντα της και με έξι βαθμούς είναι πρώτη στον Α' όμιλο.

Θυμίζεται πως η Εθνική Ελλάδας, η οποία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο, αγωνίζεται το βράδυ της Τρίτης (30/7) απέναντι στο Μαυροβούνιο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα