Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τεράστια νίκη για την Αυστραλία μετά από 15 εκτελέσεις πέναλτι

Newsroom
australia_water_pol

bet365

Η Αυστραλία πήρε μία τεράστια νίκη επί της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Ολλανδίας στη διαδικασία των πέναλτι με συνολικό σκορ 15-14 (7-7 κ.δ), πραγματοποιώντας μεγάλη έκπληξη στον όμιλο.

Ένα πολύ αμφίρροπο ματς και 15 εκτελέσεις πέναλτι χρειάστηκε η Αυστραλία για να πάρει μία τεράστια νίκη επί της Ολλανδίας με συνολικό σκορ 15-14 (7-7 κ.δ), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε πολύ δυναμικά για την Ολλανδία, η οποία προηγήθηκε με 3-1 στην πρώτη περίοδο. Η Αυστραλία μείωσε στο γκολ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (4-3) για να έρθει η ανατροπή στην επόμενη περίοδο (5-6). Οι "οράνιε" ισοφάρισαν (6-6), με την Αυστραλία να παίρνει προβάδισμα και την Ολλανδία να στέλνει το ματς στα πέναλτι 41'' πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Στα πέναλτι η Αυστραλία έχασε τη δεύτερη εκτέλεση, με την Ολλανδία να φτάνει σε match point για το 6-5, αλλά η Λόνγκμαν απέκρουσε το πέναλτι για να κρατήσει ζωντανή την εθνική της. Το ίδιο έπραξε και στο 15ο πέναλτι, χαρίζοντας εκείνη τη στιγμή τη νίκη στην ομάδα της για το τελικό 15-14.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα