Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Καμμένου: «Ήταν θέμα εμπειρίας, αλλά η βελτίωση είναι τεράστια»

Newsroom
kammenou

bet365

Στην βελτιωμένη εικόνα της εθνικής ομάδας στάθηκε η Αλεξία Καμμένου, μετά την ήττα με 10-8 από την Ισπανία, επισημαίνοντας στις δηλώσεις της ότι το μόνο που ενδιαφέρει πλέον την ομάδα είναι οι νίκες απέναντι σε Ιταλία και Γαλλία.

Η εθνική ομάδα πόλο γυναικών γνώρισε τη δεύτερη ήττα της στους ομίλους των Ολυμπιακών Αγώνων, με την Ισπανία να επικρατεί με 10-8. Αισθητά βελτιωμένη η εικόνα της Ελλάδας συγκριτικά με την πρεμιέρα απέναντι στις ΗΠΑ, με τον αγώνα να κρίνεται στις λεπτομέρειες.

Η Αλεξία Καμμένου, στις δηλώσεις μετά την αναμέτρηση, φάνηκε αρκετά ευχαριστημένη από την απόδοση της ομάδας παρά την ήττα, υπογραμμίζοντας πως το σημείο που θέλει να επικεντρωθούν οι παίκτριές της είναι η άμυνα. Πλέον, η Ελλάδα έχει να αντιμετωπίσει την Ιταλία και τη Γαλλία, παιχνίδια στα οποία χρειάζεται τη νίκη.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις της Αλεξίας Καμμένου:

«Ήταν καθαρά θέμα εμπειρίας, παίζαμε με την αργυρή Ολυμπιονίκη, με την ομάδα που νίκησε τις ΗΠΑ πριν δύο μέρες. Νομίζω ήταν καθαρά θέμα εμπειρίας και διαχείρισης στα τελευταία λεπτά, αλλά είμαι ευχαριστημένη. Η βελτίωση της ομάδας είναι τεράστια, το περίμενα. Ξέρω ότι θα γινόμαστε καλύτερες παιχνίδι με το παιχνίδι και για εμάς αυτό έχει σημασία, γιατί τα δύο κρίσιμα ματς είναι μπροστά μας, ώστε να εξασφαλίσουμε την είσοδο στην οκτάδα και στο χιαστί να είμαστε όσο πιο έτοιμες γίνεται. Κρατάω κάποια πολύ καλά στοιχεία. Τα λάθη στην άμυνα ήταν ελάχιστα, τα οποία όμως έδωσαν στην Ισπανία την ευκαιρία να τα εκμεταλλευτεί κυρίως στο τέλος, γιατί μέχρι τότε ο αγώνας πήγαινε γκολ-γκολ.

Στέκομαι πάντα στην άμυνα, θα μπορούσαμε να είχαμε λειτουργήσει καλύτερα και να είχαμε αποφύγει κάποια γκολ, παρά την εξαιρετική Σταματοπούλου. Στην επίθεση είναι λογικό, δεν μπορούν να μπουν όλα τα γκολ. Θα μπορούσαν να είχαν μπει ένα-δυο μεγάλα σουτ. Αλλά αυτό που μπορείς να βελτιώσεις είναι η άμυνα.

Μας ενδιαφέρει μόνο να πάμε να πάρουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια και τίποτα άλλο. Το έχω πει στα παιδιά, κανένα αποτέλεσμα σε κανέναν όμιλο δεν μας αφορά, πέραν καθενός δικού μας παιχνιδιού ξεχωριστά», ήταν τα πρώτα λόγια της Αλεξίας Καμμένου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα