Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Εθνική γυναικών ψάχνει την πρώτη νίκη κόντρα στην Ιταλία

Δημήτρης Μύτικας
hellas_spain

bet365

Την πρώτη της νίκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού αναζητά η Εθνική γυναικών, η οποία θ' αναμετρηθεί με την Ιταλία στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων.

Το απόγευμα της Παρασκευής (2/8, 16:35), η Εθνική γυναικών θ' αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Ιταλίας στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα, μετρώντας δύο σερί ήττες από τις ΗΠΑ και την Ισπανία στις πρώτες δύο αγωνιστικές και πλέον αναζητά την πρώτης νίκης στη γαλλική πρωτεύουσα απέναντι στην Ιταλία.

Η «γαλανόλευκη» έχει την παράδοση μαζί στις αναμετρήσεις με τις Ιταλίδες, καθώς στους τελευταίους πέντε αγώνες τους έχει επικρατήσει ισάριθμες φορές. Το πιο σημαντικό από τα τελευταία ματς των δύο ομάδων ήταν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Αϊντχόφεν, όπου η Εθνική γυναικών επικράτησε στον μικρό τελικό με σκορ 7-6, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο και συνάμα την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η βαθμολογία

  1. Ισπανία 9
  2. ΗΠΑ 6
  3. Γαλλία 3
  4. Ιταλία 0
  5. Ελλάδα 0
@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα