Ολυμπιακοί Αγώνες: Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής ανδρών μετά την ήττα από Κροατία

Newsroom
foyntoylis

bet365

Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Κροατία στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες και δεν μπόρεσε να σιγουρέψει τη θέση της στην πρώτη δυάδα του ομίλου, η οποία θα της δώσει πιο βατή διασταύρωση στα προημιτελικά.

Η Εθνική ανδρών γνώρισε την πρώτη της ήττα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής, χάνοντας την ευκαιρία να... κλειδώσει από τώρα μία πιο βατή διασταύρωση στην προημιτελική φάση του τουρνουά.

Η Ελλάδα ηττήθηκε από την Κροατία, η οποία ανέβηκε στη πρώτη θέση με 9 βαθμούς, έχοντας μία αγωνιστική περισσότερη από την Ιταλία που ηττήθηκαν στην δεύτερη αγωνιστική των Ολυμπιακών Αγώνων, με σκορ 14-11. Οι Ιταλοί, το βράδυ του Σαββάτου (3/8, 22:05), αναμετριούνται με την Ρουμανία και είναι πολύ πιθανό να πάρουν μία εύκολη νίκη.

Αυτό, όμως, δεν μπλέκει καθόλου τα πράγματα καθώς η Ελλάδα στην τελευταία αγωνιστική θα χρειαστεί να πάρει τη νίκη επί των Ιταλών, με στόχο την κατάκτηση του εισιτηρίου για τα προημιτελικά από τις πρώτες δύο θέσεις του ομίλου.

Βαθμολογία του ομίλου

  1. Κροατία 9 (4 αγ.)
  2. Ελλάδα 8 (4 αγ.)
  3. Ιταλία 8 (3 αγ.)
  4. ΗΠΑ 3 (3 αγ.)
  5. Μαυροβούνιο 2 (3 αγ.)
  6. Ρουμανία 0 (3 αγ.)
@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα