Ολυμπιακοί Αγώνες, Αυστραλία - Ελλάδα 9-6: Επιθετική ανομβρία στέρησε την τετράδα στην Εθνική γυναικών

Δημήτρης Μύτικας
eleftheriadou

bet365

Η Εθνική γυναικών δεν μπόρεσε να κάνει το βήμα παραπάνω και να μπει στη... ζώνη των μεταλλίων, γνωρίζοντας την ήττα από την Αυστραλία με 9-6 στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ούσα καλή αμυντικά και πολύ κακή επιθετικά η Εθνική Ελλάδας δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που της δόθηκαν και έχασε την πρόκριση, χάνοντας με 9-6 από την Αυστραλία στην προημιτελική φάση των Ολυμπιακών Αγώνων.

Αναμφίβολα η Αυστραλία ήταν στα... μέτρα της Ελλάδας στα προημιτελικά, πράγμα το οποίο απεδείχθη και στο κολυμβητήριο του Παρισιού. Η «γαλανόλευκη» μπήκε καλά διαβασμένη στο αμυντικό κομμάτι, περιορίζοντας αρκετά τις επιθετικές επιλογές της Αυστραλίας. Βέβαια, η καλή άμυνα των Ελληνίδων δεν μπόρεσε να συνοδευτεί με καλές επιλογές στην επίθεση.

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στην αρχή (3-0), αλλά βρήκε τις απαντήσεις για να μειώσει στο ελάχιστο (3-2). Μάλιστα, η «γαλανόλευκη» έμεινε... σκιά της Αυστραλίας έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης (4-3).

Η Ελλάδα δεν παρουσίασε το ίδιο... πρόσωπο στην τρίτη περίοδο, βλέποντας την Αυστραλία να παίρνει προβάδισμα τριών τερμάτων (6-3). Η Νικόλ Ελευθεριάδου μείωσε στο τέλος του οκταλέπτου σε 6-4, κρατώντας της ελπίδες της Εθνικής.

Βέβαια, η Αυστραλία έφτασε σε ακόμα ένα double score (8-4) με την υπόθεση πρόκριση να... τελειώνει τρία λεπτά πριν το τέλος του ματς. Η Ελλάδα κατάφερε να μειώσει σε 8-6, με την Αυστραλία να κάνει το 9-6 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Η Ελλάδα, τώρα, θα πάει σε αγώνες κατάταξης (5-8) εκεί όπου θ' αντιμετωπίσει την ομάδα που θα ηττηθεί στον αγώνα Ουγγαρία - ΗΠΑ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα