Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Αυστραλία έκανε την έκπληξη και προκρίθηκε στον τελικό

Newsroom
australia

bet365

Η Αυστραλία συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία στους Ολυμπιακούς Αγώνες και μετά την επικράτηση στα πέναλτι επί των ΗΠΑ πήρε το εισιτήριο για τον τελικό στο Παρίσι, όπου θ' αντιμετωπίσει την Ισπανία.

Η νίκη κόντρα στην Ελλάδα στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν η αρχή για την Αυστραλία, η οποία πραγματοποίησε τεράστια έκπληξη αποκλείοντας από τον τελικό τις ΗΠΑ, με επικράτηση 14-13 (8-8 κ.δ) στα πέναλτι.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε πολύ καλά για την ομάδα των ΗΠΑ, καθώς το μικρό προβάδισμα του πρώτου οκτάλεπτου (1-2) το διεύρυνε κατά δύο τέρματα (2-5). Στο δεύτερο ημίχρονο η Αυστραλία άρχισε την αντεπίθεσή της, μειώνοντας στο ελάχιστο τη διαφορά (6-7). Το μομέντουμ των παικτριών της Αυστραλίας ήταν τόσο καλό, με αποτέλεσμα να έρχεται η ισοφάριση και το 8-8 να είναι το σκορ της κανονικής διάρκειας.

Στα πέναλτι οι εκτελέσεις των παικτριών της Αυστραλίας ήταν άρτιες, με τις παίκτριες των ΗΠΑ ν' αστοχούν για να διαμορφωθεί το τελικό 14-13, το οποίο έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό στις Αυστραλέζες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα