Ολυμπιακοί Αγώνες, Ελλάδα - Αυστραλία 15-9: Άφησε πίσω την ήττα από την Σερβία και έκανε το καθήκον της

Δημήτρης Μύτικας
hellas_water_polo

bet365

Η Εθνική Ελλάδα άφησε πίσω της την ήττα στα τελευταία δευτερόλεπτα από την Σερβία και απέναντι στην Αυστραλία έκανε το καθήκον της, επικρατώντας με 15-9 στο πλαίσιο των αναμετρήσεων κατάταξης για τις θέσεις 5 έως 8 στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Εθνική Ελλάδας πήρε τη νίκη κόντρα στην Αυστραλία για τα ματς της κατάταξης για τις θέσεις 5 έως 8 στους Ολυμπιακούς Αγώνες και με σκορ 15-9 θα βρεθεί στον αγώνα για τις θέσεις 5-6, εκεί όπου θ' αντιμετωπίσει την Ισπανία, η οποία νωρίτερα επικράτησε της Ιταλίας με 11-9.

Η «γαλανόλευκη» ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με την Αυστραλία να είναι ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού. Οι Έλληνες μετά το 2-1 κατάφεραν να αποκτήσουν προβάδισμα δύο τερμάτων, το οποίο διατήρησαν έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (5-3).

Στο δεύτερο ημίχρονο το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου ξεκίνησε να διευρύνει τη διαφορά, έχοντας double score δύο φορές (8-4, 10-5). Μάλιστα, στην αρχή του τέταρτου οκτάλεπτου έφτασε τη διαφορά στα πέντε γκολ (11-6). Η συνέχεια του ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με την «γαλανόλευκη» να έχει... κλειδώσει τη νίκη αναμένοντας το τελικό σκορ. Ο Αργυρόπουλος με γκολ διαμόρφωσε το τελικό 15-9.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα