Ολυμπιακοί Αγώνες: Επιτέλους «χρυσή» η Ισπανία στο Παρίσι

Newsroom
spain

bet365

Η Ισπανία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, επικρατώντας με 11-9 της Αυστραλίας στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στο πόλο γυναικών.

Η Ισπανία είναι η νέα χρυσή Ολυμπιονίκης στην υδατοσφαίριση γυναικών. Η «ρόχα» πήρε το μοναδικό τίτλο που έλειπε από τη συλλογή της, νικώντας 11-9 την Αυστραλία στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, μετά από δύο χαμένους τελικούς στις τρεις τελευταίες διοργανώσεις.

Το πρώτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε ισόπαλο 2-2, αλλά στη συνέχεια η ομάδα της Αυστραλίας έμεινε χωρίς γκολ για 9,5 λεπτά, καθώς η Μαρτίνα Τερέ πραγματοποίησε πολύ μεγάλη εμφάνιση κάτω από τα γκολπόστ της Ισπανίας.

Η Ισπανία είχε πρόβλημα στην παίκτρια παραπάνω, αλλά προϊόντος του χρόνου βρήκαν λύσεις με τις πολύπειρες Μπέα Ορτίθ και Μάικα Γκαρσία και ξέφυγαν 7-4, ένα λεπτό πριν τελειώσει η τρίτη περίοδος. Η Αυστραλία προσπάθησε να αντιδράσει και μείωσε σε 7-6, αλλά οι παίκτριες του Μιγκέλ Οκα δεν είχαν διάθεση να δώσουν περαιτέρω δικαιώματα και ανέβασαν τη διαφορά στα τέσσερα γκολ (11-7), επικυρώνοντας τον ιστορικό θρίαμβο.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 0-1, 3-4, 4-4

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα