Ολυμπιακοί Αγώνες: Φινάλε σήμερα (11/8) για τις ελληνικές συμμετοχές με την Εθνική ανδρών

Newsroom
hellas

bet365

Η τελευταία ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων δεν θα μπορούσε να μην είχε ελληνική συμμετοχή με την Εθνική ομάδα πόλο να παίζει κόντρα στην Ισπανία για την 5-6 θέση στο πόλο ανδρών.

Αν και δεν κρίνεται κάποιο μετάλλιο, η Εθνική ανδρών στο πόλο θα ρίξει αυλαία στις ελληνικές συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, θέλοντας να βάλει έναν θετικό επίλογο στην πορεία της στη γαλλική πρωτεύουσα.

Πιο συγκεκριμένα, το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου αναμετριέται κόντρα στην Ισπανία, στο πλαίσιο των αγώνων κατάταξης για τις θέσεις "5-6". Οι Έλληνες, μετά την βαριά ήττα στα τελευταία δευτερόλεπτα, από την Σερβία βρήκαν τη δύναμη να κάνουν ευρεία νίκη κόντρα στην Αυστραλία και πλέον θα παίξουν απέναντι στην Ισπανία για να λάβουν την πέμπτη θέση στο Ολυμπιακό τουρνουά. Η Ισπανία ηττήθηκε στα προημιτελικά από την Κροατία και στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5 έως 8 νίκησε την Ιταλία με σκορ 11-9.

Στα τέσσερα τελευταία ματς σε επίσημες διοργανώσεις η Εθνική ανδρών μετράει μία νίκη και τρεις ήττες κόντρα στους Ισπανούς. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ 1.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα