Πόλο: Οι «15» του Βλάχου για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Κώστας Ευθυμιάδης
Πόλο: Οι «15» του Βλάχου για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα

bet365

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος ανακοίνωσε τη 15άδα της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών που θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα (5-17/2).

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας πόλο θα αναχωρήσει την Τρίτη (30/1) και πρώτα θα ταξιδέψει στο Ντουμπάι, όπου θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με την Ιταλία και την Κροατία, ενώ στην Ντόχα θα μεταβεί στις 2/2.

Από την ομάδα που θα ταξιδέψει στη Ντόχα απουσιάζει ο Δερβίσης, ενώ ο Νίκος Παπανικολάου, που είχε εξαιρετική χρονιά στις ΗΠΑ και το NCAA, κλήθηκε ως 3ος φουντατιστός.

Οι 15 εκλεκτοί του Βλάχου είναι οι:

Μάνος Ζερδεβάς, Ντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κώστας Γκιουβέτσης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Νίκος Παπανικολάου, Στέλιος Αργυρόπουλος - Κανακάκης, Γιάννης Αλαφραγκής, Κώστας Κάκαρης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Νίκος Γκίλλας, Στάθης Καλογερόπουλος.

Η πρεμιέρα της Εθνικής Ανδρών στο Παγκόσμιο είναι προγραμματισμένη για τις 5 Φεβρουαρίου (ημέρα Δευτέρα) με αντίπαλο την Κίνα. Ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί ώρα Ελλάδας. Δύο ημέρες αργότερα (Τετάρτη 7/2), το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναμετρηθεί με τη Βραζιλία, στις 9.30 το πρωϊ (ώρα Ελλάδας) και θα ολοκληρώσει την πρώτη φάση με το ματς κόντρα στη Γαλλία (Παρασκευή 9/2) στις 18.00 ώρα Ελλάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα