Πόλο: Επέστρεψε από Ντόχα η Εθνική ανδρών

Κώστας Ευθυμιάδης
Η Εθνικη πόλο ανδρών στο αεροδρομιο

bet365

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών επέστρεψε το μεσημέρι της Κυριακής (18/2) στην Αθήνα, έχοντας ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ντόχα.

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών είναι αποφασισμένη να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες για το δεύτερό της μετάλλιο.

Σήμερα το μεσημέρι επέστρεψαν από την Ντόχα, με φανερή την απογοήτευση από την 5η θέση, η οποία ήρθε εξαιτίας ενός black out με την Ιταλία, στα τελευταία 2,5 λεπτά του προημιτελικού.

«Πήγαμε στη Ντόχα αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο. Στις λεπτομέρειες και με ένα μπλακ άουτ στα 2,5 τελευταία λεπτά του προημιτελικού χάσαμε την ευκαιρία. Τα δύσκολα μας ενώνον και μας δυναμώνουν. Έρχεται η μεγάλη διοργάνωση της τετραετίας. Θα διεκδικήσουμε το όνειρό μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με καλύτερο τρόπο και πάθος. Να είμαστε στις λεπτομέρειες προσεχτικοί και συγκεντρωμένοι, να δουλέψουμε σκληρά και να ελέγχουμε τα συναισθήματά μας» ανέφερε ο Θοδωρής Βλάχος κατά την επιστροφή της ομάδας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα