Η Μπόρνμουθ απέκτησε τον Τάιλερ Άνταμς έναντι 26 εκατ. ευρώ

Newsroom
adams
Η Μπόρνμουθ ανακοίνωσε επίσημα την μεταγραφή του Τάιλερ Άνταμς από τη Λιντς.

Ο διεθνής Αμερικανός μέσος Ταίλερ Άνταμς ανακοινώθηκε επίσημα από τη Μπόρνμουθ υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τα «κεράσια» έναντι 23 εκατομμυρίων λιρών (26 εκατ. ευρώ) συν πρόσθετα.

Η μέχρι πρότινος ομάδα του, Λιντς, ανέφερε σε μια σύντομη δήλωση ότι ο Άνταμς μετακόμισε έναντι «άγνωστης» αμοιβής ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της Μπόρνμουθ, Νέιλ Μπλέικ, δήλωσε από πλευράς του: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέραμε τον Τάιλερ στον σύλλογο και είναι ένας παίκτης που θαυμάζαμε εδώ και πολύ καιρό. Είναι ένας συναρπαστικός παίκτης που διαθέτει άφθονη εμπειρία για κάποιον που είναι μόλις 24 ετών και ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί του καθώς είναι ένας παίκτης που γνωρίζουμε ότι θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη στην ομάδα μας».

Θυμίζουμε ότι ο Τάιλερ Άνταμς πέρασε τα ιατρικά του στην Τσέλσι και ήταν έτοιμος να ανακοινωθεί, ωστόσο η... φουρτούνα του σίριαλ του Μόισες Καϊσέδο παρέσυρε τη μεταγραφή του Αμερικανού μέσου, με τους Μπλε να αποφασίζουν πως εν τέλει δεν ενδιαφέρονται για τον 24χρονο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα