Καμπόσος για τη μάχη με Γκαρσία: «Είναι σκουπίδια, μιλάνε άσχημα για όλους τους πυγμάχους»

Καμπόσος για τη μάχη με Γκαρσία: «Είναι σκουπίδια, μιλάνε άσχημα για όλους τους πυγμάχους»

bet365

Ο Τζορτζ Καμπόσος διαψεύδει τις φήμες ότι έχει συμφωνήσει να παίξει με τον Ράιαν Γκαρσία, ασκώντας σκληρή κριτική στο λογαριασμό που το δημοσίευσε.

Στις 28 Νοεμβρίου, ο Τζορτζ Καμπόσος συνέτριψε τον Τεόφιμο Λόπες, πέτυχε τη σπουδαιότερη νίκη στην καριέρα του και έφυγε από το Madison Square Garden τέσσερις τίτλους!

Αναμφισβήτητα το 2021 ήταν η χρονιά για τον ομογενή πυγμάχο, που ζει στο Σίδνεϊ. Ωστόσο, ο ίδιος στοχεύει ψηλότερα και όπως έχει γίνει γνωστό θέλει να παίξει με τον Βασίλ Λοματσένκο ή τον πρωταθλητή της WBC Ντέβιν Χάνεϊ, με τον οποίο μάλιστα υπήρξε η πληροφόρηση ότι οι δύο πυγμάχοι είχαν συμφωνήσει και προφορικά.

Ωστόσο, ένας λογαριασμός στο twitter με το όνομα Phil Lutton, έγραψε ότι ο Καμπόσος συμφώνησε να παίξει με τον Ράιαν Γκαρσία. Ο «Ferocious», δεν δίστασε να απαντήσει, δείχνοντας τον εκνευρισμό του γράφοντας για το εν λόγω τιτίβισμα:

«Είναι ένα σκοπιδοσάιτ που γράφει ψέματα, έχει έναν ψεύτικο συντάκτη που μιλάει άσχημα για κάθε μαχητή. Πραγματικά, δεν έχουν σεβασμό για τους αθλητές μέσα στο ρινγκ».

Δεν αποκλείεται ο Ράιαν Γκαρσία να αντιμετωπίσει κάποια στιγμή τον Καμπόσος, αλλά προς το παρόν στην ατζέντα του έχει προτεραιότητα η μάχη με τον Γκανέζο Εμάνουελ Τάγκοε.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα