Καμπόσος: Η πρώτη ήττα στη καριέρα του από τον Χάνεϊ, μέσα στην... ελληνική Μελβούρνη (vids)

Καμπόσος: Η πρώτη ήττα στη καριέρα του από τον Χάνεϊ, μέσα στην... ελληνική Μελβούρνη (vids)

bet365

Μπροστά σε περίπου 40.000 θερμούς οπαδούς του, μεταξύ των οποίων οι περισσότεροι ήταν Ελληνες ομογενείς, ο Τζορτζ Καμπόσος δεν κατάφερε να νικήσει τον Χάνεϊ και γνώρισε την πρώτη ήττα στην καριέρα του.

Ο Τζορτζ Καμπόσος αγωνίστηκε στη Μarvel Arena της ελληνικής Μελβούρνης, μπροστά σε 40.000 οπαδούς του για να υπερασπιστεί τις ζώνες WBA, WBC, IBF & WBO, που είχε κερδίσει από τον Τεόφιμο Λόπεζ.

Ωστόσο, ο Ντέβιν Χάνεϊ κυριάρχησε, παίρνοντας μια μεγάλη νίκη μέσα στην Αυστραλία.

Δύο από τους κριτές χάρισαν τον αγώνα με 116-112 στον Χάνεϊ, με τον τρίτο να δίνει το 118-110 στον Καμπόσο.

Ο Αμερικανός ανέβασε το αήττητο ρεκόρ του σε 28-0 ενώ ο ομογενής Ελληνοαυστραλός γνώρισε την πρώτη ήττα στην επαγγελματική του καριέρα.

O Xάνεϊ ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια το αγώνα. Ο Καμπόσος του πέρασε την πρώτη μεγάλη γροθιά στο δεύτερο γύρο, αλλά ο αντίπαλός του ήταν πιο επιθετικός στον τρίτο γύρο και με μια σειρά από αριστερά χτυπήματα έδειξε ότι κυριαρχεί. Ο Καμπόσος είχε άλλο ένα δυνατό χτύπημα στον 6ο γύρο, αλλά το πρόσωπο του Ελληνοαυστραλού είχε αρχίσει να δείχνει ποιος θα είναι ο νικητής. Κι ο 7ος κι ο 8ος γύρος ήταν του Χάνεϊ, ενώ ο 9ος γύρος ήταν του Καμπόσου με το κοινό να αρχίσει να ελπίζει ότι στο τέλος θα πανηγυρίσει τη νίκη - κάτι που τελικά δεν συνέβη.

Το respect στον νικητή μετά το τέλος του αγώνα:

Και οι δύο θέλουν να παλέψουν ξανά στην Αυστραλία:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα