Καμπόσος-Χάνεϊ: Ορίστηκε η ρεβάνς τον Οκτώβριο στη Μελβούρνη

Καμπόσος-Χάνεϊ: Ορίστηκε η ρεβάνς τον Οκτώβριο στη Μελβούρνη

bet365

Ο Τζορτζ Καμπόσος θα έχει την ευκαιρία να... πάρει το αίμα του πίσω από τον Χάνεϊ στις 15 Οκτωβρίου στην Rod Laver Arena της Μελβούρνης (16/10 ημερομηνία Αυστραλίας). 

Στις 5 Ιουνίου, μπροστά σε περίπου 40.000 θερμούς οπαδούς του, μεταξύ των οποίων οι περισσότεροι ήταν Ελληνες ομογενείς, ο Τζορτζ Καμπόσος δεν κατάφερε να νικήσει τον Χάνεϊ και γνώρισε την πρώτη ήττα στην καριέρα του.

Ετσι, έχασε τις ζώνες WBA, WBC, IBF & WBO, που είχε κερδίσει από τον Τεόφιμο Λόπεζ. Πλέον, όμως, θα έχει την ευκαιρία να τις βάλει και πάλι στη μέση του.

Για να τα καταφέρει θα πρέπει να σπάσει το αήττητο του Χάνεϊ που τρέχει ένα ρεκόρ 28-0. Από την άλλη, ο ομογενής πυγμάχος είναι στο 20-1.

Ενόψει της ρεβάνς, ο Καμπόσος δήλωσε: «Ο Ντέβιν είναι ένας καλός μαχητής, ένας καλός πρωταθλητής και ανυπομονώ να δοκιμάσω τις ικανότητές μου. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν είναι ενθουσιασμένοι με τη ρεβάνς, αλλά ως πρώην πρωταθλητής και ως πυγχμάχος πως θα μπορούσα να προσπεράσω αυτήν την ευκαιρία; Θέλω να είμαι στην καλύτερή μου φόρμα για τα τρία παιδιά μου, οπότε έπρεπε να δεχτώ αυτό το rematch. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος ενόψει της 16ης Οκτωβρίου (15/10 ημερομηνία Ευρώπης).

Το Rod Laver πρόκειται να είναι όμορφο. Είναι μια όμορφη αρένα 15-16.000 θεατών. Ξέρετε, το αουτσάιντερ επέστρεψε».

Μιλώντας στον «Ελληνικό Κήρυκα» και στον Κρις Σπύρου, σχολίασε τη στήριξη των χιλιάδων ομογενών που αναμένεται να βρεθούν και πάλι στο πλευρό του:

«Ανεξάρτητα από τις νίκες και τις ήττες, θα εξακολουθούν να είναι εκεί, θα συνεχίζουν να με υποστηρίζουν. Αυτοί είναι πραγματικοί θαυμαστές, αυτή είναι πραγματική αγάπη. Με κάνουν πολύ περήφανο. Ανεβάζουν το έθνος μας και ξέρω ότι θα είναι εδώ…».

Photo Credits: The Greek Herald / Chris Spyrou

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα