Μετάλλιο για τον Ρούλια στο Παγκόσμιο Νέων-Νεανίδων

Newsroom
Μετάλλιο για τον Ρούλια στο Παγκόσμιο Νέων-Νεανίδων

bet365

Μεγάλη επιτυχία για την ελληνική πυγμαχία, με τον Στέλιο Ρούλια να καταφέρνει να βρίσκεται στα μετάλλια, καθώς προκρίθηκε στα ημιτελικά και την Τετάρτη θα παλέψει για μια θέση στον τελικό.

Εξαιρετικές οι επιδόσεις των αθλητών μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πυγμαχίας Νέων-Νεανίδων που διεξάγεται στη Λα Νούσια της Ισπανίας. Ο Στέλιος Ρούλιας μετά τη νίκη επί του Ιβάν Γερμολένκο από το Καζακστάν με 5-0 προκρίθηκε στον ημιτελικό και εξασφάλισε το μετάλλιο, ενώ την Τετάρτη θα παλέψει κόντρα στον Βρετανό, Ενρίκο Ιτάουμα για μια θέση στον τελικό.

Ο Χρήστος Καραΐτης μετά από ένα πολύ δυνατό αγώνα επικράτησε καθαρά επί τού Ταϊλανδού πυγμάχου και εξασφάλισε άλλο ένα μετάλλιο για την Ελλάδα. Μεγάλες μάχες και για τους αθλητές που ηττήθηκαν με τον Μιχάλη Τσαμαλίδη να χάνει από τον Ουζμπέκο Μπουμάτοφ με 4-1, σε μια απόφαση που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες. Και η Ελένη Χολίδη πάλεψε στα προημιτελικά των 52 κιλών, αλλά ηττήθηκε στα σημεία από την Ινδή Γκορμπάντε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα