Πυγμαχία: Ο Πακιάο επέστρεψε στα ρινγκ για καλό σκοπό

Newsroom
Πυγμαχία: Ο Πακιάο επέστρεψε στα ρινγκ για καλό σκοπό

bet365

Ο Φιλιππινέζος πυγμάχος, Μάνι Πακιάο, επέστρεψε στα ρινγκ, για έναν αγώνα επίδειξης, με αντίπαλο έναν διάσημο Νοτιοκορεάτη youtuber.

Σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα πυγμαχίας επέστρεψε ο Μάνι Πακιάο.

Ο θρύλος του επαγγελματικού μποξ στα 44 του έβαλε ξανά γάντια και αγωνίστηκε με τον Νοτιοκορεάτη Ντι Κέϊ Γιου, έναν ειδικό στις πολεμικές τέχνες με το προσωνύμιο «ο Κορεάτης Μπρους Λι», ο οποίος έχει εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές στο κανάλι του στο YouTube.

Αυτός ο αγώνας, του οποίου όλα τα κέρδη θα δοθούν στους άστεγους στις Φιλιππίνες και στις οικογένειες των θυμάτων της Ουκρανίας από την ρωσική εισβολή, διεξήχθη σήμερα στο προάστιο της Σεούλ, Γκογιάνγκ.

Ο Πακιάο ανέβηκε στο ρινγκ υπό τις ιαχές εκατοντάδων θαυμαστών του και επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση του αντιπάλου του, ο οποίος «πέταξε λευκή πετσέτα», μόλις στον δεύτερο γύρο.

Ο Φιλιππινέζος πυγμάχος, ο οποίος είναι γερουσιαστής στην χώρα του από το 2016, άφησε να εννοηθεί ότι θα μπορούσαν να ακολουθήσουν περισσότερες μάχες, αποκαλώντας αυτόν τον αγώνα, ως «ένα εξαιρετικό εφαλτήριο για μια επιστροφή».

«Ενιωσα μόνος μετά την αποχώρηση μου από την ενεργό δράση. Μου έλειψε πολύ η πυγμαχία», σχολίασε με νόημα, απαντώντας «θα δείτε», στις ερωτήσεις των ΜΜΕ, για πιθανούς άλλους αγώνες το 2023.

Φυσικά, τον αγώνα τον κέρδισε εύκολα...


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα