Βασίλης Τόπαλος: «Τον έβαλαν να παίξει με έναν 20χρονο που ήταν 70 κιλά» λέει η γιαγιά του 16χρονου

Newsroom
Βασίλης Τόπαλος: «Τον έβαλαν να παίξει με έναν 20χρονο που ήταν 70 κιλά» λέει η γιαγιά του 16χρονου

bet365

«Eμείς μάθαμε ότι έγινε σπάρινγκ, τον βάλανε με έναν 20χρονο κάπου 70 κιλά» είπε η γιαγιά του 16χρονου Βασίλη Τόπαλου.

Ένα νέο στοιχείο στην υπόθεση θανάτου του Βασίλη Τόπαλου έφερε στο φως της δημοσιότητας η γιαγιά του 16χρονου πυγμάχου, που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (2/1).

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha η γιαγιά του υποστήριξε πως έπαιξε αγώνα σπάρινγκ («sparring») με αθλητή μεγαλύτερης κατηγορίας.

«Λιποθύμησε φαίνεται και έπεσε και χτύπησε βαριά το κεφάλι του. Το μωρό μας βρέθηκε στην εντατική. Εκεί έπεσε σε κώμα 17 μέρες και πέθανε. Εμείς μάθαμε ότι έγινε σπάρινγκ, τον βάλανε με έναν 20χρονο κάπου 70 κιλά και το δικό μας ήταν 60 κιλά και 16 ετών. Αυτό ξέρουμε» είπε η γιαγιά του 16χρονου.

Οι αγώνες σπάρινγκ είναι συνηθισμένοι στην πυγμαχία, αποτελούν προσομοιώσεις πραγματικού αγώνα, όπου οι αθλητές βελτιώνουν την τεχνική τους στη χρήση χεριών και ποδιών, όπως φυσικά και την επίθεση και την άμυνά τους.

.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα