Βασίλης Τόπαλος: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τα αίτια θανάτου του 16χρονου πυγμάχου

Newsroom
Βασίλης Τόπαλος: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τα αίτια θανάτου του 16χρονου πυγμάχου

bet365

Βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση είναι το εύρημα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τα αίτια θανάτου του 16χρονου πυγμάχου, Βασίλη Τόπαλου.

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του 16χρονου πυγμάχου, Βασίλη Τόπαλου.

Η νεκροψία-νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε από την ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά έδειξε ότι ο θάνατος του αθλητή προήλθε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Παράλληλα, φέρεται να καταγράφεται βαριά κάκωση στον δεξί κρόταφο και στον εγκέφαλό του. Παραμένει αναπάντητο το ερώτημα εάν το τραύμα προήλθε από πτώση ή από χτυπήματα ή από συνδυασμό και των δύο.

Την ίδια στιγμή οι αρμόδιες αρχές συνεχίζουν τις έρευνες αναφορικά με το αν ο Βασίλης Τόπαλος έδωσε αγώνα με μεγαλύτερο σε ηλικία και σε κατηγορία αντίπαλο, όπως υποστήριξε η γιαγιά του την Τρίτη (3/1).

Ο 16χρονος πρωταθλητής Ευρώπης στα 60 κιλά, τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί της 16ης Δεκεμβρίου σε γυμναστήριο της Καλλιθέας. Υπεβλήθη σε χειρουργείο στο κεφάλι και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο «Τζάνειο» Νοσοκομείο, όμως δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή στις 2 Ιανουαρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα