Πυγμαχία: Επέστρεψε η Εθνική ομάδα με τρία μετάλλια από την Αρμενία

Κώστας Ευθυμιάδης
Η Εθνικη πυγμαχίας παίδων κορασίδων στην άφιξή της στην Ελλάδα

bet365

Η Εθνική ομάδα της πυγμαχίας Κ16 γύρισε με τρία μετάλλια και σπουδαίες παρουσίες, ενώ έτυχαν θερμής υποδοχής στο «Ελ. Βενιζέλος».

Με χειροκροτήματα, θαυμασμό και υπερηφάνεια υποδέχτηκαν την αποστολή της πυγμαχίας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», φίλοι και συγγενείς των μελών της Εθνικής ομάδας που είχε εξαιρετική παρουσία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ16 στο Γέρεβαν.

Υπό την ιαχή «Ελλάς - Ελλάς» η νέα γενιά της πυγμαχίας, έτυχε υποδοχής που θα την θυμάται για καιρό. Λουλούδια, αγκαλιές και συνθήματα κυριάρχησαν στην αίθουσα αφίξεων, με τα τρία παιδιά που ανέβηκαν στο βάθρο (Γεωργοπούλου, Φωτιάδης, Κάντζαρη), να έχουν την τιμητική τους.

Κατά την άφιξή τους, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Χ. Μαριόλης, τόνισε προς τους αθλητές μεταξύ άλλων: «Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε κάθε μέλος της Εθνικής Ομάδας που συνέβαλε σε αυτή την τεράστια επιτυχία. Οι προσπάθειές σας και το πάθος που επιδείξατε στο ρινγκ είναι πηγή έμπνευσης για όλους μας. Δεσμεύομαι να συνεχίσουμε με όλες τις δυνάμεις μας, να υποστηρίζουμε την ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας δημιουργώντας γερές βάσεις για ακόμη περισσότερες μελλοντικές επιτυχίες»

 

Τελευταία Νέα