Πυγμαχία: Απίθανος Κατζουράκης, «τελείωσε» και τον Τέρι και προκρίθηκε στον τελικό!

Newsroom
O Ανδρέας Κατζουράκης μετρά αήττητο 10 αγώνων στην επαγγελματική πυγμαχία

bet365

Ο Ανδρέας Κατζουράκης έκανε τρομερό αγώνα απέναντι στον Ρόμπερτ Τέρι και επικράτησε, κάνοντας το 14/14 στην επαγγελματική του καριέρα στην πυγμαχία, καθώς εξασφάλισε και την παρουσία του στον τελικό του τουρνουά της Overtime.

Σε έναν αγώνα πολύ υψηλού επιπέδου που διεξήχθη στις ΗΠΑ, ο Ανδρέας Κατζουράκης κατάφερε να κάνει εκπληκτική εμφάνιση και να «λυγίσει» τον Ρόμπερτ Τέρι στον μεγάλο ημιτελικό του τουρνουά της Overtime.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε έναν φοβερό αγώνα και κατάφερε να επικρατήσει του αντιπάλου του ο οποίος η αλήθεια είναι πως αγωνίστηκε επίσης σε υψηλό επίπεδο. Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τον Κατζουράκη να παίρνει εν τέλει τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά της Overtime με split decision.

Για τον Κατζουράκη αυτή ήταν η 14η νίκη σε ισάριθμους αγώνες που έχει δώσει στην επαγγελματική του καριέρα ως πυγμάχος, παραμένοντας ακόμα αήττητος!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα