Medusa Boxing Series: Η πυγμαχική διοργάνωση κατά της έμφυλης βίας

Newsroom
ε

bet365

Την 13/10/2024 η εταιρία promotion MEDUSA ENTERTAINMENT θα πραγματοποιήσει την αθλητική διοργάνωση επαγγελματικής πυγμαχίας με τίτλο MEDUSA BOXING SERIES .

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα Γιώργος Κασιμάτης στο Ο.Α.Κ.Α στο Μαρούσι Αττικής με συμμετοχές κορυφαίων αθλητών και νέων ταλέντων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό αθλητικό γεγονός, που υπόσχεται συναρπαστικούς αγώνες και υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, με main event της βραδιάς τον αγώνα της δύο φορές Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Χριστίνας Λιναρδάτου, η οποία επιστρέφει στο ring για να τα δώσει όλα!

Η διοργάνωση φιλοδοξεί να προάγει την επαγγελματική πυγμαχία και να αναδείξει νέους ταλαντούχους αθλητές, Μέρος των εσόδων της διοργάνωσης θα διατεθεί στην υποστήριξη του Κέντρου ΔΙΟΤΙΜΑ, που παρέχει νομική και ψυχοκοινωνική βοήθεια σε γυναίκες που βιώνουν έμφυλη βία. Το promotion θα προβεί σε νεότερες ανακοινώσεις σχετικά με την κάρτα αγώνων σε επόμενα δελτία τύπου.

Χορηγός επικοινωνίας: Gazzetta

Για την ενημέρωση του κοινού μπορείτε να ακολουθείτε το promotion στα social media, όπου θα ανεβαίνουν βίντεο, φωτογραφίες και νέα για τη διοργάνωση :

Instagram : @medusa_boxing_series
Facebook : Medusa Boxing Series (σελίδα)
Tik Tok : medusa_boxing_series
Youtube : Medusa Boxing Series (κανάλι)
Εmail : [email protected]
Telephone number : (0030) 6982761733 (για οποιαδήποτε πληροφορία για τη διοργάνωση)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα