Medusa Boxing Series: Ανακοινώθηκε η δεύτερη σκληρή «μάχη»

Newsroom
e

bet365

Η Χριστίνα Ζάμπουρα θα αντιμετωπίσει την Ελένη Ξαγοράρη του στο πλαίσιο του Medusa Boxing Series, στις 13/10/2024.

Η ανακοίνωση:

To promotion MEDUSA BOXING SERIES ανακοινώνει τον δεύτερο αγώνα επαγγελματικής πυγμαχίας, που θα διεξαχθεί στο ρινγκ του την 13/10/2024 στην αίθουσα ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ στο Ο.Α.Κ.Α. Η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Το MEDUSA BOXING SERIES καλωσορίζει στο ρινγκ του έναν από τους γυναικείους
αγώνες της βραδιάς!

Η Χριστίνα Ζάμπουρα από το GRAPSAS TEAM , με προπονητή του Γιάννη Γράψα, έρχεται να αντιμετωπίσει την Ελένη Ξαγοράρη του ANDREADIS BOXING CLUB με προπονητή τον Νίκο Ανδρεάδη.

Η πολύτιμη εμπειρία της Χριστίνας στα μαχητικά αθλήματα, με παγκόσμιους και πανευρωπαϊκούς τίτλους μουάι ται στην κατοχή της , συναντά την επίσης πολύπειρη Πρωταθλήτρια Ελλάδος , Ελένη, και θα μας χαρίσουν έναν εκπληκτικό αγώνα χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος!!

Υπενθυμίζουμε ότι μέρος των εσόδων της διοργάνωσης θα διατεθεί στην υποστήριξη του Κέντρου ΔΙΟΤΙΜΑ, που παρέχει νομική και ψυχοκοινωνική βοήθεια σε γυναίκες που βιώνουν έμφυλη βία.

Το promotion θα προβεί σε νεότερες ανακοινώσεις σχετικά με την κάρτα αγώνων σε επόμενα δελτία τύπου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα