Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πέθανε ο προπονητής της ομάδας μποξ της Σαμόα

Newsroom
O τεχνικός μποξ της Σαμόα

bet365

Από ανακοπή καρδιάς άφησε την τελευταία του πνοή ο προπονητής της ολυμπιακής ομάδας μποξ της Σαμόα, Λιονέλ Ελίκα Φατουπιάτο.

Άσχημα νέα από το Ολυμπιακό χωριό, καθώς ο προπονητής της ολυμπιακής ομάδας μποξ της Σαμόα, Λιονέλ Ελίκα Φατουπιάτο, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Όπως αναφέρουν πηγές από την Γαλλία, ο 60χρονος προπονητής βρισκόταν στο δωμάτιο μαζί με έναν παίκτη του όταν ένιωσε αδιαθεσία περίπου στις 10:20 ώρα Γαλλίας. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού κλήθηκαν άμεσα, ωστόσο οι ενέργειες τους δεν κατάφεραν ν' ανατρέψουν το δυστυχές συμβάν. Μάλιστα, η εισαγγελία κάνει λόγο πως ο προπονητής απεβίωσε από φυσικά αίτια.

Ειλικρινή συλλυπητήρια εξέφρασε η διεθνής ομοσπονδία πυγμαχίας τόσο στην οικογένεια του Λιονέλ Ελίκα Φατουπιάτο, όσο και στους οικείους τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα