Ολυμπιακοί Αγώνες: Το... καυστικό σχόλιο Πιλίδη για την intersex Αλγερινή πυγμάχο

Newsroom
pygmaxia_carini

bet365

Ο παλαιστής Γιώργος Πιλίδης σχολίασε τα δρώμενα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μένοντας στα όσα συνέβησαν στον αγώνα πυγμαχίας όπου η Ιταλίδα Άντζελα Καρίνι αποσύρθηκε κόντρα στην intersex πυγμάχο Ιμάνε Χελίφ.

Καυστικό ήταν το σχόλιο του Έλληνα παλαιστή, Γιώργου Πιλίδη, ο οποίος μέσω story στον προσωπικό του λογαριασμό εξέφρασε την άποψή του αναφορικά με τα όσα έγιναν στο αγώνα πυγμαχίας γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες ανάμεσα στην Ιταλίδα Άντζελα Καρίνι και την Αλγερινή Ιμάνε Χελίφ.

Πιο συγκεκριμένα, η Καρίνι δεν άντεξε περισσότερο από 46 δευτερόλεπτα στο ρινγκ, και τη στιγμή που δέχθηκε την πρώτη γροθιά σήκωσε τα χέρια της και αποχώρησε, ξεσπώντας σε κλάματα.

Το γεγονός αυτό έκρινε ο Γιώργος Πιλίδης, ο οποίος στάθηκε στην Αλγερινή intersex πυγμάχο τονίζοντας πως τα... χειρότερα έρχονται.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Αυτή την Ολυμπιάδα #Paris2024 θέλουμε; ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ...

Η Ιταλίδα πυγμάχος, αναγκάστηκε ν' αποχωρήσει από τον αγώνα της με την τρανς αθλήτρια από την Αλγερία για να διαφυλάξει τη σωματική της ακεραιότητα... ΑΙΣΧΟΣ

Ετοιμαστείτε, τα χειρότερα έρχονται».

Πιλιδης

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα