Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ιμάν Κελίφ εξασφάλισε μετάλλιο στο μποξ και ξέσπασε σε κλάματα (vid)

Newsroom
Ιμάν Κελίφ

bet365

Η Ιμάν Κελίφ, που απασχόλησε την επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες, επικράτησε της Άνα Λούκα Χαμόρι και προκρίθηκε στα ημιτελικά της κατηγορίας της, εξασφαλίζοντας τουλάχιστον το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Είδε το όνομά της να πρωταγωνιστεί σε έναν κυκεώνα άγνοιας, παραπληροφόρησης και fake news, κατηγορήθηκε και λοιδωρήθηκε, όμως δεν επέτρεψε τίποτα από αυτά να τη σταματήσουν! Η Αλγερινή μποξέρ, Ιμάν Κελίφ, που απασχόλησε την επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες, συνέχισε τη φοβερή της πορεία στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η 25χρονη επικράτησε με άνεση (5-0) της Ουγγαρέζας Λούκα Άνα Χαμόρι στα προημιτελικά της πυγμαχίας στην κατηγορία των 66κ. και προκρίθηκε στην τετράδα. Με αυτόν τον τρόπο μάλιστα εξασφάλισε πως - ό,τι κι αν συμβεί στον ημιτελικό κόντρα στη Σουαναπένγκ από την Ταϊλάνδη (06/08) - θα κερδίσει τουλάχιστον το χάλκινο μετάλλιο!

Μάλιστα, η Κελίφ φάνηκε συναισθηματικά φορτισμένη μετά τη μεγάλη της νίκη και επιτυχία και ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά των προπονητών της.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα