Ολυμπιακοί Αγώνες: «Χρυσή» στην πυγμαχία γυναικών η Κελίφ, έκλεισε τα αυτιά της κι έγραψε ιστορία!

Ιάσονας Θεριός
Ιμάν Κελίφ

bet365

Από το επίκεντρο του εκφοβισμού, στην... κορυφή του βάθρου. Η Ιμάν Κελίφ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην πυγμαχία γυναικών (66κ.) και έγινε η πρώτη Αλγερινή που καταφέρνει κάτι τέτοιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Είχε υποσχεθεί πως όσα πέρασε θα ανταμειφθούν με ένα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και... επιβεβαιώθηκε! Η Ιμάν Κελίφ βρέθηκε στο κέντρο ενός παρανοϊκού κυκεώνα, κατηγορήθηκε και εκφοβίστηκε επειδή απλά ήταν διαφορετική, όμως έκλεισε τα αυτιά της και έγραψε ιστορία.

Η 25χρονη έδωσε τις «απαντήσεις» της στο μίσος μέσα στο ρινγκ ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού στον τελικό της πυγμαχίας γυναικών στην κατηγορία των 66 κιλών επικράτησε της Κινέζας Λου-Γιανγκ (5-0) και ανέβηκε στην κορυφή του βάθρου. Με αυτόν τον τρόπο μάλιστα έγινε η πρώτη Αλγερινή γυναίκα μποξέρ στην ιστορία που κατακτά το χρυσό μετάλλιο!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα