Ιμάν Κελίφ κατά Ίλον Μασκ: «Με μισεί χωρίς καν να με γνωρίζει, απλά διέσπειρε κακία»

Ιμάν Κελίφ κατά Ίλον Μασκ: «Με μισεί χωρίς καν να με γνωρίζει, απλά διέσπειρε κακία»

bet365

Η χρυσή Ολυμπιονίκης στην πυγμαχία γυναικών, Ιμάν Κελίφ, «απάντησε» στον πιο διάσημο ενορχηστρωτή της εκστρατείας μίσους της οποίας έπεσε θύμα κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Απάντησε στο μίσος του Ίλον Μασκ η Ιμάν Κελίφ. Η 25χρονη έγραψε τη δική της ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, αφού έγινε η πρώτη γυναίκα από την Αλγερία με χρυσό μετάλλιο στην πυγμαχία. Για να τα καταφέρει βέβαια, χρειάστηκε να κλείσει τα αυτιά της στην παράνοια και να μείνει όρθια απέναντι στο μίσος και τον εκφοβισμό.

Η 25χρονη αναγκάστηκε να ακούσει αμέτρητες ανακρίβειες από άτομα που την αποκαλούσαν «άνδρα», δίχως να γνωρίζουν τι ακριβώς ισχύει. Μπροστάρης στην εκστρατεία κατά της υπήρξε μάλιστα και ο δισεκατομμυριούχος και ιδιοκτήτης της Tesla και του X, Ίλον Μασκ. Ο Αμερικανός είχε αναδημοσιεύσει ένα «τιτίβισμα» που ισχυριζόταν πως η Κελίφ είναι άνδρας και πως είναι ανεπίτρεπτο να αγωνίζεται κόντρα σε γυναίκες με την ατάκα «Ξεκάθαρα» και γενικά συνέβαλε σημαντικά στην παραπληροφόρηση γύρω από την Αλγερινή.

Η Κελίφ ήδη κινείται νομικά για τη διαδικτυακή παρενόχληση που υπέστη, αλλά δεν έχασε την ευκαιρία να «αντεπιτεθεί» στον Μασκ σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Ο Ίλον Μασκ ήταν από τους πρώτους που μου επιτέθηκαν σε αυτή την εκστρατεία μίσους. Δημοσίευσε αυτό το βίντεο και ξεκίνησε όλο τον ντόρο γύρω από εμένα, ηγήθηκε της καμπάνιας εναντίον μου. Θα τού έλεγα: Με μισός, δίχως καν να με γνωρίζεις. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να είσαι αρχηγός αυτής της επίθεσης. Διέσπειρες κακία, προς το μέρος μου, την οικογένειά μου, τη μητέρα μου. Εκείνο τον καιρό η μητέρα μου πήγαινε κάθε μέρα στο νοσοκομείο, δεν ήταν καλά. Δεν μπορώ να καταλάβω τη συμπεριφορά των ανθρώπων σήμερα», είπε φανερά φορτισμένη η Ιμάν Κελίφ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα