Βαλεντίνα Σάββα στο Gazzetta Cyprus: «Τιμή μου να αγωνίζομαι μπροστά σε Κύπριους»

valentina_savva.
Τη δεύτερη θέση στη Σφυροβολία στο ΕΚΟ Cyprus International Athletics Meeting που διεξάγεται στο «Τσίρειο» στάδιο Λεμεσού κατέλαβε στη Σφυροβολία η Κύπρια αθλήτρια Βαλεντίνα Σάββα. Στο ίδιο αγώνισμα, η έτερη Κύπρια Αντρή Δημητρίου, τερμάτισε 8η με βολές: 51.98, 52.86, 48.95, 54.47, 51.40 και 54.86.

Αναλυτικά οι βολές της Κύπριας αθλήτριας Βαλεντίνα Σάββα ήταν κατά σειρά: 65.58, 64.57, 63.10 και 65.58.

Μετά τον αγώνα παραχώρησε δηλώσεις στο Gazzetta Cyprus.

«Είναι τιμή μου να αγωνίζομαι μπροστά από τους Κύπριους. Ο αγώνες πήγε μέτρια όμως παραμένω θετική γιατί ξέρω που μπορώ να ρίξω και ευελπιστώ στις επόμενες διοργανώσεις να τα πάω καλύτερα.

Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να προσελκύσουμε μεγάλους αθλητές, να γνωρίσουν τον τόπο μας και να αναπτύσσεται η Κύπρος αθλητικά, με μεγαλύτερη συμμετοχή και των Κύπριων. Και φυσικά οι εγκαταστάσεις βελτιώνονται μέσω των διοργανώσεων.

Τέτοιες διοργανώσεις μπορούν να ανεβάσουν την Κύπρο, η προβολή θα δώσει κίνητρο και στους αθλητές και στους διοργανωτές και σε όλους και έτσι θεωρώ θα γίνουν μεγάλα πράγματα εδώ, αρκεί να υπάρχει θέληση.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα