Ολυμπιακοί Αγώνες: Στον τελικό σφυροβολίας ο Φραντζεσκάκης (vid)

Newsroom
paris 2024

bet365

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης με μια εξαιρετική του εμφάνιση εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό σφυροβολίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης πήρε την πρόκριση για τον τελικό της σφυροβολίας των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού και ετοιμάζεται για τον μεγαλύτερο αγώνα της καριέρας του.

Ο Φραντζεσκάκης με βολή στα 75.53 μέτρα και όριο πρόκρισης τα 77 μέτρα πήρε το εισιτήριο για τον τελικό. Η βολή του Έλληνα σφυροβόλου ήταν η 11η καλύτερη των προκριματικών και τον συμπεριέλαβε στη 12άδα του τελικού.

Ο 24χρονος πήρε μέρος στον Β' Όμιλο σφυροβολίας, και ήρθε έβδομος σε αυτόν. Η πρώτη προσπάθεια του έστειλε την σφύρα του στα 75,53μ, ενώ οι άλλες δύο που ακολούθησαν ήταν στα 73,94μ και στα 74,21 μέτρα.

Να θυμίσουμε ότι σήμερα αγωνιζόταν και ο Μιχάλης Αναστασάκης που δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο τελικός είναι τη Κυριακή (4/8) στις 21:30.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα