Ολυμπιακοί Αγώνες, Φραντζεσκάκης: «Ήταν μια πολύ δύσκολη σεζόν με σωματικό και ψυχολογικό πόνο» (vid)

Newsroom
paris 2024

bet365

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης μίλησε μετά τη πρόκριση στον τελικό σφυροβολίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, τονίζοντας πως οι σημερινές του επιδόσεις δεν τον αντιπροσωπεύουν.

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης κατάγει στην 11η θέση και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό σφυροβολίας των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού την Κυριακή (4/8), σε δηλώσεις του μετά τη μεγάλη πρόκριση έκανε σαφές πως ήταν μια πολύ δύσκολη σεζόν με σωματικό και ψυχολογικό πόνο.

Αναλυτικότερα ο 24χρονος σφυροβόλος ανέφερε: «Είμαι παρά πολύ χαρούμενος, ήταν μια πολύ δύσκολη χρόνια για εμένα και με ψυχικό και σωματικό πόνο. Υπήρχε πολύ πίεση, σήμερα έγιναν δώρα από κάποιους αθλητές που δεν έριξαν όσο περιμείναμε. Η βολή που έριξα δεν ήταν τόσο μεγάλη και δεν με αντιπροσωπεύει».
Ακόμη αναφέρθηκε στον επικείμενο τελικό της Κυριακής, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει διαφορές από το παγκόσμιο πρωτάθλημα : «Ελπίζω να βγει στον τελικό, οι προπονήσεις έχουν δείξει ότι είμαι καλά.
Πιστεύω ο τελικός των Ολυμπιακών αγώνων είναι ίδιος με του παγκόσμιου, δεν με ενθουσιάζει σαν διάκριση αλλά επειδή ήταν πολύ δύσκολα φέτος με κάνει ευτυχισμένο

«Σκέφτομαι ρεαλιστικά, θέλω μια θέση στην οκτάδα, αμα μου βγει η βολή όπως θέλω θα είμαι πολύ ευτυχισμένος ότι και να γίνει.
Ο στόχος μου δεν είναι ένας απλός τελικός έχω δουλέψει πολύ περισσότερο, δεν μου λέει κάτι, δεν μπορώ να επαναπαυτώ.
Θα ήθελα βάθρο.
Για εμένα είναι το ίδιο με το παγκόσμιο, έχουμε βάλει ψηλά γιατί είναι ένα πανηγυράκι» ανέφερε στο τέλος ο Έλληνας σφυροβόλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα