Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Εγκατέλειψε η Κορακάκη, εκτός τελικού η Μόσχη

Newsroom
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Εγκατέλειψε η Κορακάκη, εκτός τελικού η Μόσχη

bet365

Εκτός τελικού στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι Γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024» έμειναν οι δύο Ελληνίδες αθλήτριες που μετείχαν στα προκριματικά του αγωνίσματος. 

Τόσο η δις Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο, Άννα Κορακάκη όσο και η Χριστίνα Μόσχη δεν κατάφεραν να πλασαριστούν στην πρώτη οκτάδα του προκριματικού, η οποία χάρισε το «εισιτήριο» για τον τελικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Μητσοτάκης: «Για εμάς η Τελετή Έναρξης του 2004 αποτελεί σημείο αναφοράς»

Η Μόσχη κατέλαβε την 29η θέση με 569 βαθμούς και η Κορακάκη εγκατέλειψε την προσπάθειά της ενώ είχε αρχίσει την τέταρτη σειρά βολών (σ.σ. μέχρι εκείνο το σημείο είχε 304 βαθμούς) και κατετάγη 44η και τελευταία, μεταξύ των αθλητριών που έλαβαν μέρος στον προκριματικό.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες, η Άννα Κορακάκη εγκατέλειψε την προσπάθειά της στα προκριματικά των 10 μέτρων αεροβόλου πιστολιού γιατί είναι άρρωστη με πυρετό.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα