Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Κορακάκη: «Έχω θέμα δυσλειτουργίας στα μάτια μου»

Newsroom
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Κορακάκη: «Έχω θέμα δυσλειτουργίας στα μάτια μου»

bet365

Η Αννα Κορακάκη στις δηλώσεις της αποκάλυψε το πρόβλημα που την υποχρέωσε να σταματήσει τον αγώνα της στα προκριματικά στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η Άννα Κορακάκη δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα της στον προκριματικό στα 10μ. αερεβόλο πιστόλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η 28χρονη ολυμπιονίκης το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα μάτια της και σε συνδυασμό με τον πυρετό που είχε στη διάρκεια του αγώνα, αναγκάστηκε να σταματήσει τον αγώνα της.

«Έχω θέμα δυσλειτουργίας στα μάτια μου, είναι κάτι που προέκυψε πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δυστυχώς δεν το προλάβαμε. Το πρόβλημα δεν είναι παθολογικό, αφορά την εστίαση» δήλωσε η Αννα Κορακάκη και πρόσθεσε: «Θέλει τον χρόνο του, έχω αρχίσει ασκήσεις με τα μάτια μου, μετά από 10 χρόνια καριέρας τους τελευταίους 4-5 μήνες κάνω την αγωνιστική μου κοιλιά. Θα συνεχίσω τις προπονήσεις μου για τα 25μ. κι ευελπιστώ εκεί να έχω καλύτερο αποτέλεσμα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα