Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ολυμπιονίκης στην σκοποβολή από την Τουρκία άφησε άναυδο το ίντερνετ

Newsroom
τουρκία σκοποβολή

bet365

Ο 51χρονος Γιουσούφ Ντίκετς ο οποίος εκπροσωπεί την Τουρκία στο αγώνισμα της σκοποβολής στους εν εξελίξει Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, έχει γίνει viral σε όλο το διαδίκτυο!

Ο Τούρκος Ολυμπιονίκης Γιουσούφ Ντίκετς κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο μικτό ομαδικό αγώνισμα των 10 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι και έχει γίνει viral σε όλο το διαδίκτυο. Ο λόγος; Το στυλ και η άνεσή του κατά τη διάρκεια του αγώνα!

Οι σκοπευτές φορούν συνήθως ειδικό εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει εξειδικευμένα γυαλιά για καλύτερη ακρίβεια και αποφυγή κάθε είδους θολώματος και προστατευτικά αυτιών για την ακύρωση του θορύβου. Όμως ο Ντίκετς φορούσε μόνο κανονικά γυαλιά μυωπίας και ωτοασπίδες και παρόλα αυτά κατάφερε να φτάσει ως το ασημένιο μετάλλιο. Η φωτογραφία του με τον περιορισμένο εξοπλισμό και το χέρι στην τσέπη κατά τη διάρκεια της λήψης έγινε αντικείμενο συζήτησης!

Ο Τούρκος αθλητής αγωνίζεται φέτος στους πέμπτους του Ολυμπιακούς Αγώνες. Έκανε το ντεμπούτο του το 2008, αλλά η νίκη στο μικτό ομαδικό αγώνισμα των 10 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι είναι το πρώτο του Ολυμπιακό μετάλλιο.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του που διαρκεί περισσότερο από δύο δεκαετίες, ο Ντίκετς [ο οποίος παρεμπιμπτόντως είναι απόστρατος υπαξιωματικός της τουρκικής χωροφυλακής] έχει κερδίσει πολλά χρυσά μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα ISSF, Παγκόσμιο Κύπελλο ISSF, Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και Ευρωπαϊκούς Αγώνες.

Δείτε εδώ την viral φωτογραφία:

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα