Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός τελικού στο μικτό ομαδικό σκιτ οι Μίτας και Κατζουράκη

Newsroom
mittas

bet365

Ο Μάκης Μίτας και η Εμμανουέλα Κατζουράκη δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τον τελικό στο μικτό ομαδικό σκιτ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και σε δηλώσεις τους ανανέωσαν το ραντεβού τους στην επόμενη ολυμπιάδα στο Λος Άντζελες.

Ο Μάκης Μίτας και η Εμμανουέλα Κατζουράκη έριξαν 46/50 στον τρίτο γύρο των προκριματικών του μικτού ομαδικού στο σκιτ και ολοκλήρωσαν τον αγώνα τους με συνολικό σκορ 139/150 άλλα δεν ήταν αρκετό και έμειναν εκτός τελικού στο μικτό ομαδικό σκιτ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η 23χρονη αθλήτρια μίλησε μετά τον αποκλεισμό υποστηρίζοντας πως ήταν ένας κακός αγώνας εκ μέρους της: «Ένας κακός αγώνας εκ μέρους μου, ένας αξιοπρεπέστατος αγώνας του Μάκη δυστυχώς τον πείρα μαζί μου κάτω
Είμαι πολύ χαρούμενη για τη συμμετοχή μου στη Ολυμπιάδα και ειλικρινά το έχω χαρεί παρά πολύ»

Από την άλλη πλευρά ο Μάκης Μίτας δήλωσε: «Δεν καταλαβαίνει ποσό μεγάλη τιμή είναι για εμένα που έριξα με μια ολυμπιονίκη στη μικτό σήμερα, ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Το αγώνισμα μας είναι πολύ δύσκολο, έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα
Είμαι πολύ χαρούμενος με τον εαυτό μου, σεβάστηκα το Ολυμπιακό ιδεώδες και με το παραπάνω , έδωσα τη ψυχή μου
Όταν δεν θέλει κάτι να έρθει και ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα δεν έρχεται
Εύχομαι να έχομε την υγεία μου, να με στηρίξει ο προπονητής μου και να βρεθούμε στην Ολυμπιάδα στο Λος Άντζελες».

Για την ιστορία, η Κατζουράκη είχε 67/75 (22/25, 23/25 και 22/25) στις τρεις σειρές βολών της, ενώ ο Μίτας σημείωσε 72/75 (24/25, 24/25 και 24/25) στη δική του προσπάθεια στον προκριματικό.

Επιμέλεια: Μάρθα Χωριανοπούλου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα