Ολυμπιακοί Αγώνες: Κατέρρευσε κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου σκοπεύτρια από τη Νότια Κορέα (vid)

Newsroom
 Kim Ye-ji

bet365

Η αργυρή Ολυμπιονίκης του Παρισιού στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων, Κιμ Γε Τζι λιποθύμησε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην Νότια Κορέα.

Η Κιμ Γε Τζι που στέφθηκε αργυρή ολυμπιονίκης στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού κατέρρευσε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην Νότια Κορέα, χωρίς όμως να υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον της.

Η 31χρονη αθλήτρια κατέρρευσε κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Νότια Κορέα και διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Πολύ σύντομα άνθρωπός από το περιβάλλον της έφερε την ανακούφιση όταν επιβεβαίωσε ότι η αθλήτρια είναι καλά στην υγεία της και το λιποθυμικό επεισόδιο ήταν αποτέλεσμα κόπωσης, αφού η ίδια δεν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Η Κιμ Γε Τζι είχε ξεχωρίσει για το στυλ στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η είδηση του λιποθυμικού επεισοδίου της έκανε το γύρο του διαδικτύου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα