Η κορυφαία 11άδα της ρεβάνς των 16 του Champions League

Η κορυφαία 11άδα της ρεβάνς των 16 του Champions League

Gazzetta team

Η μεγάλη ψηφοφορία για τη ρεβάνς των 16 ολοκληρώθηκε. To αθλητικό site μαζί με το ULTREX MEN, το Νούμερο 1 ανδρικό σαμπουάν στον κόσμο που πλέον με την έκδοση ‘Legend by CR7’ φέρει και τη «σφραγίδα» του ΘΡΥΛΟΥ του ποδοσφαίρου, Cristiano Ronaldo, ανέδειξε την κορυφαία ενδεκάδα.

Οι αναγνώστες με ένα σύστημα 4-3-3, μπήκαν στο ειδικό template και ψήφισαν πατώντας πάνω στην αντίστοιχη θέση του γηπέδου που έχει σχεδιαστεί.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Οι καλύτεροι ήταν: Νάβας (τερματοφύλακας), Αλεξάντερ Αρνολντ (δεξί μπακ), Μεντί (αριστερό μπακ), Ράμος και Πέπε (στόπερ), Καντέ, Ντε Μπρόινε, Ολιβέιρα στα χαφ και Χάαλαντ, Μπαπέ, Λεβαντόφσκι στην επίθεση.

Κι όμως. Για δεύτερη συνεχή φορά ο Κιλιάν Μπαπέ πήρε τις περισσότερες ψήφους από όλους τους παίκτες σε όλες τις θέσεις. Είναι (μικρή) έκπληξη μιας και ο Γάλλος ναι μεν σκόραρε ξανά κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά το έκανε με πέναλτι και η Παρί δεν έκανε δεύτερη νίκη. Όμως το... χελωνονιντζάκι έχει hype κι έτσι πήρε ξανά την πρώτη θέση στην ψηφοφορία.

Με τεράστια διαφορά ο Κέιλορ Νάβας είναι ο τερματοφύλακας με τις περισσότερες ψήφους για τις ρεβάνς στην φάση των 16. Ο γκολκίπερ από την Κόστα Ρίκα συγκέντρωσε το 49% (!) των ψήφων. Λογικό μιας κι έπιασε το πέναλτι του Μέσι και ουσιαστικά εκμηδένισε τις πιθανότητες της Μπαρτσελόνα να διεκδικήσει το θαύμα στο δεύτερο ημίχρονο με την Παρί. Στη δεύτερη θέση ήταν ο Μεντί της Τσέλσι (18%) και στην τρίτη ο Εντερσον της Μάντσεστερ Σίτι (13,3%).

Ο Σέρχιο Ράμος επέστρεψε από τον τραυματισμό του και σκόραρε. Με πέναλτι μεν, αλλά σκόραρε. Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από όλους τους αμυντικούς (14,2%) και φυσικά βρέθηκε και στην καλύτερη 11αδα. Ακολούθησε ο Πέπε ο οποίος είναι παρτενέρ του στην 11αδα της Ultrex (10,8%) με τον Πορτογάλο να κάνει ματσάρα κόντρα στην Γιουβέντους ενώ την τριάδα έκλεισε ο Αλεξάντερ Αρνολντ (9,8%).

Επίσης, παίκτης που επέστρεψε από τραυματισμό. Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε σκόραρε και φυσικά ανέβασε κι άλλο το επίπεδο της Σίτι. Με 21,3% κέρδισε οριακά τον Καντέ ως Top Mέσος μιας και ο Γάλλος χαφ της Τσέλσι έμεινε στο 20,5%. Μικρή η διαφορά. Στην τρίτη θέση ο Ολιβέιρα της Πόρτο ο οποίος πήρε από το χεράκι την ομάδα και την πέρασε στους 8 του Champions League αφήνοντας εκτός την Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σπάνιο, αλλά συνέβη. Οι 3 επιθετικοί που είχαν ξεχωρίσει στην ψηφοφορία στα πρώτα ματς ξεχώρισαν και στις ρεβάνς. Λογικό θα πει κάποιος όταν μιλάμε για τους Μπαπέ, Χάαλαντ και Λεβαντόφσκι. Ο Γάλλος οριακά (πιο οριακά δεν γινόταν) βγήκε Top επιθετικός και φυσικά Top Player. Ο Μπαπέ συγκέντρωσε το 25% των ψήφων και ακολούθησε ο Χάαλαντ με 24,9%! Τρίτος ο Λέβα με 15,5%.

Μείνετε συντονισμένοι για την επόμενη ψηφοφορία.