Gazzetta Awards 2022 by bwin: Ο Σέρχιο Αραούχο έβαλε το «Γκολ της Χρονιάς»

Gazzetta Awards 2022 by bwin: Ο Σέρχιο Αραούχο έβαλε το «Γκολ της Χρονιάς»

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, το Gazzetta διοργάνωσε την μεγαλύτερη διαδικτυακή ψηφοφορία στην Ελλάδα, που κράτησε έναν ολόκληρο μήνα (από τις 5/1 μέχρι τις 5/2) για να δούμε ποιους θεωρείτε εσείς ως τους κορυφαίους των κορυφαίων κι εσείς αγκαλιάσατε ξανά τη διαδικασία, αναδεικνύοντας με τις ψήφους σας τους καλύτερους για το 2022!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά για όγδοη συνεχόμενη χρονιά σημειώσαμε ρεκόρ συμμετοχής, καθώς φέτος φτάσαμε τις 142.479 ψήφους! Και από σήμερα, ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε τη διαδικασία της ανακοίνωσης των νικητών, που θα κορυφωθεί στις 20 Φεβρουαρίου, στην τελετή βράβευσης, που θα μεταδοθεί φυσικά και ζωντανά από το Gazzetta! Αλλά περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτή την ειδική βραδιά θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Το «Γκολ της Χρονιάς» by Ultrex ο Σέρχιο Αραούχο

Και κλείνουμε τις ανακοινώσεις των νικητών στα Gazzetta Awards 2022 by bwin με την κατηγορία του «Γκολ της Χρονιάς» by Ultrex, όπου έγινε το… νταμπλ από τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος, μετά το «Fair Play της Χρονιάς», βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεών σας και σ’ αυτή την κατηγορία.

Σέρχιο Αραούχο

Το φοβερό είναι πως ο Αραούχο κέρδισε δύο βραβεία ουσιαστικά για την ίδια φάση, καθώς το ανάποδο ψαλιδάκι που πέτυχε κόντρα στον Άρη ψηφίστηκε ως το «Γκολ της Χρονιάς» by Ultrex και η αφιέρωση του γκολ στον αδικοχαμένο Άλκη Καμπανό ψηφίστηκε ως το «Fair Play της Χρονιάς».

Αναλυτικά οι τρεις πρώτοι της κατηγορίας «Γκολ της Χρονιάς» by Ultrex:

  • 1. Σέρχιο Αραούχο: 42.459 ψήφοι
  • 2. Πεπ Μπιέλ: 27.356 ψήφοι
  • 3. Σεμπαστιάν Παλάσιος: 23.936 ψήφοι

Τις ερχόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι νικητές και οι νικήτριες και των υπόλοιπων κατηγοριών, όπως και οι Hall of Famers που θα βραβευτούν για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό στην ειδική τελετή βράβευσης στις 20 Φεβρουαρίου.

Κριστιάνο Ρονάλντο ULTREX

Tα φετινά Awards έχουν μια αλλαγή, σε σχέση με πέρυσι, καθώς προστέθηκε μια έξτρα κατηγορία από τo ULTREX, το οποίο σας καλεί να επιλέξετε το κορυφαίο γκολ της χρονιάς που πέρασε, στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. To ULTREX καταπολεμά τη λιπαρότητα, εξαφανίζει την πιτυρίδα και χαρίζει έντονη αίσθηση φρεσκάδας. Με θάρρος σε κάθε πρόκληση.